Pneumàtics

Oferim un servei complert en pneumàtics, muntatge, contrapesat, carrega amb nitrogen i reparacions de punxades. Treballem amb més de vint fabricants. Disposem de la millor relació qualitat-preu i per a tot tipus d’ús, des de privat a professional.

Alineació de direccions

Mesurem la seva direcció aplicant la més moderna tècnica per a que pugui gaudir del màxim confort i seguretat en la conducció. Una direcció correcta es tradueix amb un òptim desgast dels pneumàtics.

Car Audio

A través de components de reconeguts fabricants, disposem de l’equip de so que més s’ajusta a les necessitats del seu vehicle.

Il·luminació

Comproven y ajustem el sistema de fars per a un correcte funcionament, garantitzant una conducció més segura.

Inspecció Tècnica de Vehicles – ITV

Ens encarreguen de preparar el seu vehicle per que passi la inspecció amb el màxim de garanties. Li passem la ITV per a vostè, no cal que es preocupi en anar-hi

Telefonia mòbil i GPS

Equipem el seu vehicle amb sistemes de mans lliures o de navegació per a un màxim confort i seguretat.

Aire condicionat i climatitzat

Per a poder gaudir d’una conducció més segura el dies més calorosos de l’any, disposem dels equips més moderns per a comprovar i carregar el seu equip de refrigeració. Inclús li oferim la possibilitat de higienitzar l’habitacle del seu vehicles contra bactèries, sempre respectant el medi ambient.

Diesel

Gaudim de la tecnologia més moderna per a que el consum del seu motor diesel sigui econòmic i net.

Electricitat / Electrònica

Gracies als nostres sistemes avançat de diagnosis i proves, podem verificar des de la llum fins als complicats sistemes d’injecció electrònica del seu vehicle.

Amortitzers

Si vol anar al segur, estarem encantats de verificar l’estat dels seus amortitzers i si es necessari la substitució.

Embragatges y caixes de canvis

Si necessita substituir la caixa de canvis, disposem de caixes reconstruïdes a uns preus més econòmics. Gracies als nous sistemes d’elevació podem canviar el seu embragatge en temps més reduïts.

Distribucions i postes a punt

Cada cert quilometratge coincidint amb el manteniment, es necessari canviar les corretges de la distribució. Disposem de les eines adequades per a cada fabricant per poder oferir una posta a punt òptima i fiable.

Tub d’escapament / catalitzadors

Li canvien el seu tub d’escapament defectuós per de un nou. A més a més si el seu vehicle esta equipat amb catalitzador o filtre de partícules també li podem canviar respectant sempre la qualitat original.

Frens

Li podem comprovar la frenada i en cas necessari la seva reparació per a una conducció més segura y confortable.

Canvi d’oli i filtres

Utilitzem olis de primera qualitat d’acord a les especificacions de cada fabricant d’automòbils i gestionem l’oli usat respectant el medi ambient.

Inspeccions

Realitzem inspeccions de totes les maques, models i anys de fabricació segon les especificacions de cada fabricant.